Spiritueel Opvoeden

Dé eerste & enige cursus in Nederland die jou stap-voor-stap leert Spiritueel Opvoeden
Ik ben erbij!

Je bent klaar om Spiritueel Opvoeden eigen te maken, zodat jij je capabel voelt en jouw kind kunt bieden wat het in deze wereld daadwerkelijk nodig heeft!

Deze cursus is geschikt voor opvoeders van jonge kinderen (0-7 jaar). Je rekent af met onzekerheid en bespaart uren zoekwerk door te leren wat echt het verschil maakt.

Spiritueel opvoeden wordt een vanzelfsprekend onderdeel van je dagelijkse gezinsleven. Je ziet direct positieve veranderingen bij je kind en groeit van onwetend naar bekwaam in het opvoeden van deze nieuwe generatie kinderen. Hierdoor zal je kind innerlijk vervuld en gelukkig opgroeien, vol zelfvertrouwen het leven instappen!

In een wereld die geluk verbindt aan materiële zaken, status en geld,

Maar in een wereld die geluk verbindt aan materiële zaken, status en geld, vraag je je af wat jij allemaal kunt doen om deze wens uit te laten komen.  Geloof me, dat is veel meer dan je denkt!

Wanneer je niet bewust kiest staat het systeem klaar om de opvoeding over te nemen..

Onze kinderen groeien dagelijks op in verouderde en beperkende systemen. Wanneer je ogen geopend zijn, zie je dat ze ons als opvoeders vragen om een nieuwe weg. 

Je kind leert dit niet op school

Ik verklap je alvast dat je kind dit niet mee krijgt op school.. Daarom is het onze verantwoordelijkheid als opvoeder en nu meer dan ooit noodzakelijk om de rol van spiritueel gids te vervullen!

Haar kennis & inspiratie is onmisbaar geworden in de dagelijkse opvoeding van mijn dochter. Iedere les is een kado dat ik samen met haar mag uitpakken. Ik gun dit alle kinderen! Ik geloof zelfs dat de wereld deze kennis nu harder nodig heeft dan ooit!

Roos

Wanneer er een grote hoeveelheid kinderen opgroeit met de toepassing van Spiritueel Opvoeden bewegen we als vanzelf naar een mooiere wereld!

Twaalf  jaar geleden stond ik als leerkracht in de klas, vaak overweldigd en zoekend naar manieren om echt verbinding te maken met de kinderen. Ondanks mijn passie voor het jonge kind, voelde ik me soms machteloos en gefrustreerd. Ik wilde de kinderen niet alleen kennis bijbrengen, maar ook hun innerlijke wereld begrijpen en ondersteunen..

In mijn jarenlange zoektocht naar kennis op dit gebied heb ik mij eigen gemaakt hoe ik kinderen, niet alleen emotioneel maar op spiritueel gebied kan bieden wat er juist nu zo nodig is. 

Nu, vervuld van zelfvertrouwen en rust voel ik mij verbonden met deze nieuwe generatie kinderen en begeleid ik ze als spiritueel gids. Ik kan mijn keuzes helder onderbouwen en voel me sterker dan ooit in mijn rol als specialist het jonge kind.

Ik gun jou deze transformatie ook. Stel je voor hoe het voelt om, je zeker te voelen en ondertussen diep verbonden te blijven met de kinderen die je begeleidt. Zelfs als je partner of collega minder bewust is, kun jij een belangrijke rol spelen en een blijvende impact maken voor deze nieuwe generatie door het anders te doen!

 

 

 

Zo groei je van onwetend naar bekwaam in het opvoeden van deze nieuwe generatie

STAP 1

 

Maak de keuze, investeer in dit aanbod. 

 

 

STAP 2

 

Volg elke dag één video van rond de 5 minuten. De cursus bevat meer dan 70 video’s verdeeld over 7 modules, met concrete opdrachten en hand-outs als naslagwerk.

 

STAP 3

 

Na 3 maanden is Spiritueel Opvoeden een vanzelfsreken onderdeel van je dagelijkse gezinsleven en je ervaart direct de positieve verandering bij jouw kind!

 

Waarom leren we dit niet als kind? 

Ik ben half spiritueel maar ook hartstikke nuchter! Mijn naam is Amber van Bodegom, 32 jaar oud en Specialist het Jonge Kind. Spiritualiteit heeft een grote impact gehad op mijn leven, en ik vroeg mij af:

‘Waarom leren we dit niet als kind?’

Geen enkel kind zou ooit nog mogen ervaren wat wij hebben meegemaakt, namelijk het verlies van de connectie met zijn of haar innerlijke vuur.

Dit is wat je nodig hebt met praktische tips, tools en rituelen inspireer ik je dagelijks om dit alles op toegankelijke wijze een onderdeel te maken van jouw gezinsleven.

Voor onze kinderen, zodat ze volledig het leven in stappen!

 

 

Je kunt jouw kind datgene bieden dat het in deze wereld zo nodig heeft. Je hart overstroomt van dankbaarheid, wetende dat je een verschil maakt!

DE EERSTE EN ENIGE CURSUS 

Spiritueel Opvoeden

die jou stap-voor-stap leert Spiritueel Opvoeden, zodat jouw kind zijn innerlijk vuur behoudt & gelukkig opgroeit!

Ben je klaar voor jou volgende stap?

Dit is voor jou als je:

  • Meer richting wilt krijgen in het meegeven van de meest diepgaande vorming die je jouw kind kunt meegeven.

  • Klaar bent met uren zoekwerk en  écht het verschil wilt maken!
  • De basis mee wilt geven zodat jouw kind, ondanks de beperkende conditioneringen, innerlijk vervuld en gelukkig opgroeit, wat een grote positieve impact heeft op hun latere leven.
  • Jouw verantwoordelijkheid pakt binnen de opvoeding door de rol van spiritueel gids te vervullen!

 

DANKZIJ JOUW INFORMATIE GOED ONDERBOUWEN

"Ik vind het fantastisch om het anders te kunnen doen"

“Ik vind het fantastisch om het anders te kunnen doen, zelfs mijn mama staat ervoor open, en kan ik het waarom dankzij jouw informatie goed onderbouwen. Ikzelf ben ook in stukken aangeraakt en weer meer verwonderd geraakt! Ik ben intens dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik word er zo intens gelukkig!”

MONIQUE

IK BEN AL EEN TIJDJE OP ZOEK

"De juiste praktische tips die ik vervolgens kan toepassen"

“Ik ben al een tijdje op zoek naar structurele manieren om spiritualiteit te verweven in onze opvoeding plus de juiste praktische tips die ik vervolgens kan toepassen.”

LINDA

IK GUN DIT ALLE KINDEREN!

"Haar kennis & inspiratie is onmisbaar geworden in de dagelijkse opvoeding van mijn dochter"

“Ik zie mezelf als een bewuste ouder, met een 2-jarige opleiding Intuïtieve Ontwikkeling & Healing en minstens 20 jaar verdieping in spirituele thema’s, op zak. De bevlogenheid van Amber en haar liefde voor kinderen is overweldigend en haar kennis & inspiratie is onmisbaar geworden in de dagelijkse opvoeding van mijn dochter. Iedere les is een kado dat ik samen met haar mag uitpakken. Ik gun dit alle kinderen! Ik geloof zelfs dat de wereld deze kennis nu harder nodig heeft dan ooit!”

ROOS

TERMIJNEN

 

 

€193

IN 3 TERMIJNEN

 

IN EEN KEER

 

 

€579

EENMALIG

 

 

 

 

 

DE MEEST DIEPGAANDE VORMING DIE JE JE KUNT GEVEN IN SPIRITUELE VORMING

Kennis van spiritueel opvoeden is hierbij essentieel voor elke ouder.

Het universum is werkzaam via de 7 spirituele wetten en zijn op alles en iedereen van toepassing. Wanneer jij deze principes binnen de opvoeding verweeft heeft dit een enorme invloed op het leven van jouw kind.

Het is niet alleen jouw kind die de impact ervaart maar wanneer er een grote hoeveelheid kinderen opgroeit met de toepassing van Spiritueel Opvoeden bewegen we als vanzelf naar een mooiere wereld!

VRAGEN?

Vanaf welke leeftijd kan ik het beste starten met deze cursus?

Dit verschilt per cursist en hangt af van wat goed voelt voor jou. Sommige opvoeders willen deze basiskennis al in hun rugzak hebben en starten al tussen de 0-2 jaar.  De cursus is specifiek gericht op jonge kinderen van 2 tot 7 jaar. De voorbeelden en rituelen zijn ontworpen om aan te sluiten bij de belevingswereld van het jonge kind. In deze leeftijdsfase wordt namelijk de basis gelegd en 95% van hun onderbewustzijn geprogrammeerd. Ook al is je kind ouder dan 7 jaar kun je nog starten met de cursus, maar dan is enige pedagogische kennis nodig om sommige voorbeelden te kunnen vertalen, hierin kan ik altijd met je meedenken.

Ik werk met jonge kinderen is dit ook voor mij?

Ja, voor leerkrachten, kindercoaches, pedagogisch medewerkers en medewerkers in de kinderopvang is deze cursus een fantastische aanvulling! Deze kennis wordt niet aangeboden op de PABO, maar is essentieel voor het kunnen begeleiden van deze nieuwe generatie. Het heeft mij enorm geholpen om het plezier in mijn rol als leerkracht terug te vinden. Stel je eens voor hoeveel zaadjes je plant door dit op dagelijkse basis uit te dragen! Tip: Declareer de cursus bij je leidinggevende als scholingsbudget.

Ik ben niet echt spiritueel maar voel wel dat dit heel betekenisvol is, zou dit iets voor mij zijn?

Ik sta zelf met beide benen op de grond en deze kennis en tools hebben mij precies gegeven wat ik zocht in het samenzijn met kinderen. Ik gun jou hetzelfde: om met deze kennis en visie naar je kind te kunnen kijken en hen vervolgens als spiritueel gids te begeleiden. De praktijkvoorbeelden zijn afkomstig uit de dagelijkse opvoeding en daardoor zeer herkenbaar en toegankelijk! Zelfs als je partner hier misschien minder bewust mee bezig is, kun jij juist deze belangrijke rol vervullen. Deze kennis helpt je ook steviger in je schoenen te staan en je keuzes om het soms anders te doen te onderbouwen.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Je mag mij altijd een DM sturen via instagram @tribeofchildren met jouw vraag of twijfel of dit aanbod bij jouw past. Ik neem je met liefde mee in een spraakberichtje om je vraag te beantwoorden!

 

 

DIT IS HET MOMENT

Laten we samen bouwen aan een nieuwe weg, voor de volgende generatie!

Een basis die ervoor zorgt dat, ondanks het systeem,  jouw kind innerlijk vervuld en gelukkig opgroeit!