Join New Earth Families met meer dan 170 gelijkgestemde families!

Amber van Bodegom Tribeofchildren
Spiritualiteit heeft zo’n grote impact gehad op je leven, en je vraagt je af: ‘waarom leerde ik dit niet als kind?’

Je verlangt dat het innerlijk vuur waarmee jouw kind op aarde is gekomen blijft branden. Je leest al een spiritueel kinderboek of doet een meditatie met je kind maar je vraagt je af wat of de impact hiervan voldoende is en wat de rol van spiritueel gids van jou als opvoeder vraagt? Je voelt in dit huidige systeem de noodzaak nu meer dan ooit. Met het aanbod van tribeofchildren sta je er niet meer alleen voor. Met transformerende programma’s voel jij je capabel en kun je jouw kind kunt bieden wat het in deze wereld daadwerkelijk nodig heeft om volledig het leven in te stappen

Bouw vandaag mee aan de generatie die hun innerlijk vuur behoudt!

VOOR NEWBIES MASTERCLASS

Navigeren in deze maatschappij

Je wilt jouw kind helpen groeien tot een gevoelige, doordachte en bewuste beslisser. De 3 onmisbare elementen zodat jouw kind kan navigeren in deze maatschappij vol verwachtingen en druk.De masterclass is geschikt voor jou als je wil afrekenen met onzekerheid en impact wilt maken door het anders te gaan doen (dit direct te implementeren) zonder dat je jouw kind uit het schoolsysteem hoeft te halen!

Deze Masterclass is al meer dan 600x bekeken, kijk voor het tijdelijke aanbod met meer dan 60% korting.

BASISCURSUS

Spiritueel Opvoeden 

Geschikt voor jou wanneer je nu sporadisch een spiritueel kinderboek voorleest of een meditatie doet met je kind. Je klaar bent om de basis van spiritueel opvoeden eigen te maken, zodat jij je capabel voelt en jouw kind kunt bieden wat het in deze wereld daadwerkelijk nodig heeft om innerlijk vervuld en gelukkig op te groeien! De kennis van spiritueel opvoeden is hierbij essentieel voor elke opvoeder, de enorme invloed op het dagelijks leven van jouw kind wordt direct zichtbaar.

VOOR ONGOING GROEI

New Earth Families

Nadat je de basiscursus hebt afgerond. is dit jouw volgende stap. Wat echt het verschil maakt is wanneer je spiritueel opvoeden actief in je dagelijkse opvoeding integreert. Het membership geeft je toegang tot deze implementatie met wekelijkse inspiratiesessies kennis en tools. Zodat jij kunt bijdragen aan een nieuwe aarde, voor de volgende generatie. Samen met gelijkgestemde ouders, ontmoet elkaar bij de exclusieve live samenkomsten!

VOOR NEWBIES MASTERCLASS

Navigeren in deze maatschappij

Je wilt jouw kind helpen groeien tot een gevoelige, doordachte en bewuste beslisser. De 3 onmisbare elementen zodat jouw kind kan navigeren in deze maatschappij vol verwachtingen en druk.De masterclass is geschikt voor jou als je wil afrekenen met onzekerheid en impact wilt maken door het anders te gaan doen (dit direct te implementeren) zonder dat je jouw kind uit het schoolsysteem hoeft te halen!

Deze Masterclass is al meer dan 600x bekeken, kijk voor het tijdelijke aanbod met meer dan 60% korting

BASISCURSUS

Spiritueel Opvoeden 

Geschikt voor jou wanneer je nu sporadisch een spiritueel kinderboek voorleest of een meditatie doet met je kind. Je klaar bent om de basis van spiritueel opvoeden eigen te maken, zodat jij je capabel voelt en jouw kind kunt bieden wat het in deze wereld daadwerkelijk nodig heeft om innerlijk vervuld en gelukkig op te groeien! De kennis van spiritueel opvoeden is hierbij essentieel voor elke opvoeder, de enorme invloed op het dagelijks leven van jouw kind wordt direct zichtbaar.

VOOR ONGOING GROEI

New Earth Families

Nadat je de basiscursus hebt afgerond. is dit jouw volgende stap. Wat echt het verschil maakt is wanneer je spiritueel opvoeden actief in je dagelijkse opvoeding integreert. Het membership geeft je toegang tot deze implementatie met wekelijkse inspiratiesessies kennis en tools. Zodat jij kunt bijdragen aan een nieuwe aarde, voor de volgende generatie. Samen met gelijkgestemde ouders, ontmoet elkaar bij de exclusieve live samenkomsten!

amber van bodegom, tribeofchildren

 

 

 

 “Ik vind het fantastisch om het anders te kunnen doen, zelfs mijn mama staat ervoor open, en kan ik het waarom dankzij jouw informatie goed onderbouwen! Ik word er zo gelukkig van!”

 

 

 

 “Ik wist door het systeem niet meer hoe ik moest zorgen dat mijn zoontje weer in verbinding kwam met ons en zichzelf. Tot het membership Wauwww!! Wat hier is ontstaan in ons gezin is magisch, ik ben je hier heel erg dankbaar voor. “